Appels voor appeltaart

Zelf appeltaart maken

Zelf een appeltaart maken heerlijk en wat heb je nodig precies je hebt appels voor je appeltaart nodig. De grote vraag is alleen welke appels kan ik het beste gebruiken.

Gebruik een stevige appel voor je appeltaart

De meest geschikte appels voor je appeltaart zijn de wat stevige appelsoorten denk dan bijvoorbeeld aan Jonagold of de Cox orange, Elstar en natuurlijk de goudrenet. Als je kiest voor een van deze appelsoorten weet je zeker dat je goede stevige appels hebt voor je appeltaart. Durf ook een iets zuurdere appel toevoegen, maar in kleinere hoeveelheden. Denk aan de soorten appels die je gebruikt om appelcider te maken, bijvoorbeeld!

appels voor appeltaart

Waarom is de keuze voor de juiste appel is heel belangrijkst

Wil je een lekkere appeltaart krijgen dan is het heel belangrijk dat je de goede appels voor je appeltaart kiest. Zou je een ander soort kiezen dan heb je kans dat je in plaats van lekkere appelstukjes een soort appelmoes krijgt op je taart Omdat je misschien voor een te zacht soort appels hebt gekozen.

Daarom is het verstandig om te kiezen voor een stevige appelsoort zodat je zeker weet dat de appels voor je appeltaart goed zijn. Niets lekkerder dan een eigengebakken appeltaart met lekkere stevige appels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.